Minden lányszobába fontos kiegészítő: a led függöny

A led függöny a hangulatos dekoráció

Bizonyára mindenkinek megvan az a dolog, ami hiányzott vagy kimaradt a tinédzserkorából. Szerelmes levelek, iskolai bulik, egy gitár, amin az ember sosem tanult meg egy-két dalnál többet. Az internetet talán nem sírják vissza azok a felnőttek, akiknél még nem volt a mindennapi élet része a telefon nyomkodása, azonban a led függöny egy olyan kiegészítő az ember életében, ami habár praktikus hasznot keveset nyújt, mégis az egyik legötletesebb, hogyha egy tini szobájára gondolunk.

A led függöny hódítása

A led szalagok és kiegészítők méltán olyan népszerűek mostanában, hiszen egészen más megvilágításba képesek emelni a szobát. Szóviccnek tűnik a korábbi mondatom, azonban nem ez a helyzet. A led valóban remek lehetőségeket nyújt számunkra. Általános világításként is alkalmazható, azonban a dekorációnak is lehet a része. Ezt egyébként egyszerre is megteheti, hogyha egy okos led-be fektetjük a pénzünket, az azonban talán nem kínál olyan látványos változást, mint a többi led díszítés. Mint tudjuk, a másik nagy ága ennek hangulatvilágításoknak a led szalagok, amelyek mind önmagukban jól alkalmazhatók, de kiegészítői lehetnek álmennyezetnek és holker mögé is rejthetjük őket. Ezzel nagyon sok lehetőséget adunk magunknak akár a plafon, akár a mennyezet és az oldalsó fal találkozásának feldíszítéséhez, akár polcokhoz, televízió mögé fényt szerelni. Miért is olyan jó megoldás azonban a led függöny? Ez teljesen eltér a korábban említett világítási lehetőségektől. A led függöny egy önmagában jól látható világítás, nem rejtjük sem valami mögé, sem valaminek a széléhez. Éppen ellenkezőleg, központi szerepet tölt be a szobában. Tinilányoknak elengedhetetlen! Ritkábban használjuk rendes függönyként, akár az ajtóban, sokkal inkább egy vászon előtti díszítőelemként lehet felfogni. Akár az ágy fölé helyezve, akár az asztal melletti falon is jól mutathat. Igazán kreatív megoldásnak számít az is, hogyha a vászonra vagy akár magára a falra képeket helyezünk, és a led függöny segítségével emeljük ki ezeknek a szerepét.

Led függöny a ház bármely pontjába

Talán úgy tűnik, hogy a led függöny kifejezetten egy tinilányok számára kitalált kiegészítő, azonban még az ízlésesen berendezett, visszafogott lakásokban is kellemes hangulatot varázsolhat egy ilyen kiegészítő. Ha hosszabb változatot vásárol az ember, a meglévő sötétítő függönynek egyfajta kiegészítője lehet. Válasszunk ilyen esetben természetesebbnek tűnő színeket, meleg sárgát vagy kéket. A nappaliban kellemes lehet ezt felkapcsolva nézni a tévét, míg a hálószobában romantikus hangulatot is képes teremteni. Így túlzás lenne azt állítani, hogy a led függöny pusztán a lányok vagy a gyerekek szórakozása, de már az egész kicsik is élvezhetik a fényeket. Gyerekek szobájában is egyfajta játék lehet, és ha attól tartanánk, hogy a világítós dekoráció majd túlságosan felkelti a gyermek érdeklődését, nem kell attól félnünk, hogy bármi baja történne a legfiatalabbnak, hogyha esetleg a keze közé is kaparint egy-egy szálat. A

Led függöny: egy kis hangulat, egy kis vidámság

Minden lakásban elkél egy-két bohokás, ugyanakkor kellően a szobába építhető kiegészítő. Nem csak otthonra alkalmazható, nem csak a lakáson belül. Akár éttermet nyitunk, akár szórakozóhelyet, egy ilyen kiegészítőért minden ügyfél odáig lesz. Az ilyen apróságok vonzzák igazán az embereket a jó szolgáltatás mellett. Egy kis plusz, egy kis vidámság minden helynek kell, ami megragadja az emberek tekintetét. A fény pozitív hatással van az emberi szervezetre, és hogyha a vendégek pozitív benyomással hagyják el az adott helyet, akkor egészen biztosan jó emlékeket is fognak táplálni, így pedig nagyobb az esélye annak, hogy még visszatérnek. Nem véletlenül olyan népszerű mostanában az egyszerre beltéri és kültéri étteremmegoldás, ahol kis búrákban ülhetünk növényekkel és ilyen led világítással körülvéve. Az ötletességet mindenki értékeli ebben a helyzetben is. A saját házunknál is lehet kültéren alkalmazni a led függönyt. A pavilonokat egyébként is érdemes körbe venni sötétítő függönyökkel. Nappal szép dekoráció a tartólécekhez kötve, este pedig megvéd a nem kívánatos vendégektől, mint a szúnyogok vagy a hűvös idő. Ha pedig már ilyen jó megoldást találtunk arra, hogy hogyan legyen a pavilon egyszerre esztétikus és praktikus, akkor a led függöny még jobban feldobhatja ezt a hatást. Esténként az anyag függönnyel együtt kiengedve lehet nem csak szép megoldás, de praktikus is. Ilyenkor az ember halvány, hangulatos megvilágításra vágyik, amit egy led függöny készen ad a számunkra, és akár egyéb kiegészítő világítás nélkül is képes elég fényt előteremteni az egész pavilon számára. Ki nem töltené a nyári estéket egy szúnyogoktól mentes, ugyanakkor kültéri, hangulatos helyen? Remek romantikus estéket tölthetünk itt el, ugyanakkor a családi kikapcsolódáshoz is ideális és hangulatos megoldás lehet. Mindezt elérhetjük csupán egy néhány ezer forintos dekorációs elemmel is, ezért nem érdemes kihagyni a lehetőséget.

Comments are Disabled