Miért választottunk éppen Mofém csaptelepet?

Ezért tudnám ajánlani a Mofém csaptelepet

A Mofém csaptelep már hosszú évek óta a családunk egyik kiemelt terméket, amit mindannyian szerettünk. Most, hogy a párommal közös életet kezdtünk, amelynek alapja egy saját lakás berendezése volt, a Mofém csaptelep sem maradhatott el, hiszen van, hogy a bevált dolgok az igaziak. De miért pont ezt a márkát választottuk és milyen kialakítású csaptelepek mellett döntöttünk az új otthonunkban? Ezt máris részletesen elárulom.

A Mofém csaptelepek: mellette és ellene

Az ember, hogyha összeköltözik a párjával, sokszor a legkisebb dolgon is össze tud veszni a másikkal. Persze mindenki úgy gondolja, hogy ő majd kivétel lesz, de persze aztán felmerülnek a közös kérdések, az együtt megoldandó döntéshelyzetek, és persze ilyenkor rögtön nem olyan rózsás és egyszerű a helyzet, mint azt az ember korábban gondolta. Néha ilyen apróságokon is össze lehet veszni, mint hogy milyen csaptelepet válasszon az ember magának. Én ragaszkodtam a Mofém csaptelepekhez, mert úgy gondoltam, hogy amiről tudom, hogy jó minőségű, azzal csak nyerhetek.

mofém csaptelep1_4

A vita köztünk inkább félreértésen alapult a párommal, amikor ezt mondtam, azzal érvelve, hogy a szüleimnél is minden csaptelep ilyen márkájú. Ő azonban nem kifejezetten szerette a kétkaros mosdócsaptelepet, szerinte nem volt túl praktikus. Gyakran végez szerelési munkálatokat, és ennek következtében a kezei sokszor lesznek olajosak, foltosak. A kétkaros csavarógombos csaptelep valóban nem kifejezetten előnyös ilyen körülmények között, az egykaros változatot pedig az ember még a könyökével is könnyel el tudja indítani.

Hamar rájöttünk azonban, hogy csak félreértés történt. A Mofém csaptelepek számos kialakításban kaphatók, minden divatos extra funkcióval és persze az alap változatok is megvásárolhatók náluk. Én a márkához ragaszkodtam, a párom pedig inkább a kialakításra szerette volna helyezni a hangsúlyt, így mikor megoldódott a rejtély, utána már nem volt sok gondunk a választás során.

Milyen Mofém csaptelepeket választottunk egy modern lakásba 2021-ben?

A Mofém csaptelepek, ahogy azt már említettem is, gyakorlatilag mindenféle kialakításban kaphatók, mi innen válogattunk a webáruház széles választéka és kedvező árai miatt: https://www.ventil.hu/mofem-csaptelep. A fürdőszobába tehát egy egykaros darabot választottunk, amely termosztáttal is rendelkezik, ami még vizet és áramot is képes spórolni a számunkra. Sokat gondolkoztunk rajta, hogy gyermekzáros darab legyen-e, végül arra jutottunk, hogy még ha most nem is szeretnénk gyereket, a Mofém csaptelep valószínűleg tovább tart majd ki, mint a mi jelenlegi döntésünk, és így a testvéreink gyermekei is bátran járhatnak át hozzánk. Gyakran felügyelünk rájuk, így észszerűnek tűnt a döntés. A kádba olyan Mofém csaptelepet választottunk, amelyik egyrészt kádtöltő résszel rendelkezik, másrészt a zuhanyfejet is tartalmazza, amely finom cseppecskékre bontja a vizet számunkra. Nálam ez fontos döntés volt, hogy minél jobb minőségű legyen a szórófej, mivel a zuhanyzás a nap egyik fontos része a relaxáció szempontjából.

mofém csaptelep1_2

De miért pont a Mofém csaptelepek?

A konyhában is a kihasználhatóság volt fontos szempont. Szintén egykaros változatot kapott, itt azonban nem ez volt a választásunk lényeges szempontja, hanem a kihúzható fej, amely állítható tulajdonképpen zuhanyfejhez hasonló módra. A vízcseppek megtörésével így a mosogatás során nagyobb felületet tud érinteni a víz, és kevesebbet is fogyaszt ezáltal. A dolgok elmosása is hatékonyabb lesz ennek köszönhetően. Elsősorban nem kifejezetten a tányérok és edények elmosására gondolok, ezeknek általában erősebb nyomásra van szükségük, amit a hagyományos csaptelepek is tudnak biztosítani. A szórófejes, kihúzható Mofém csaptelep az ételek elmosása során jelent nekünk nagy előnyöket. Egészségesen élünk, sokszor eszünk gyümölcsöket és zöldségeket. A saláta, káposztalevelek elmosása során sokkal kevesebb vizet használok most, hogy ezt a fajta Mofém csaptelepet használom. Az apró szemű gyümölcsök esetében is ugyanez a helyzet, az apró vízcseppek könnyen be tudnak közéjük jutni, és hamarabb és alaposabban megtisztítják az ételeket.

Amellett, hogy már a gyerekkori otthonomban is ilyen csaptelepet használtunk, utána is néztem a cégnek, és kiemelkedőnek találtam a többi lehetőséghez képest. Egyrészt közel harmincéves múltra tekint vissza a cég, így biztos voltam abban, hogy megbízható. Másrészt, azért is olyan fontos ez, mert így tudja az ember, hogy a szerelők értenek már hozzá, és ha szükség van valamilyen alkatrészre, biztosan könnyen fognak kapni a magyar piacon is, és nem kell heteken át nélkülöznünk a csaptelepünket. Fontos volt számomra, hogy egy cégtől válasszuk az összes csaptelepet, amelyek így esztétika szempontjából passzolnak egymáshoz, és közel egyidőben várható majd a lecserélésük évek múlva, így nem kell majd reményeink szerint egyesével foglalkozni velük. Hogyha beválik most is a Mofém csaptelep, akkor bizonyára legközelebb is ezeket a darabokat fogjuk választani. Eddig nem volt okunk a panaszra, és biztos vagyok benne, hogy másnak sem lesz.

Comments are Disabled