Fotóstúdió a legszebb fotók érdekében

Fotóstúdiók és tökéletes életek varázsában

Valószínűleg a legtöbben egyenesen imádjuk, ha előnyös fotók készülnek rólunk. Megosztjuk azokat mindenféle közösségi portálokon, hogy jóformán az egész világ lássa milyen szépek és tökéletesek vagyunk fantasztikus élettel, amely mindenki számára csakis irigyelhető lehet. Természetesen szeretünk illúziókat felépíteni magunk körül, hiszen azáltal valahogyan úgy érezzük, hogy mi alakítjuk ki a rólunk alkotott képet, ami részben azért valljuk be igaz is. Hiszen nyilvánvalóan úgy gondoljuk, hogy olyan az élete amilyet megoszt magáról a közösségi médiában. Pedig egészen elképzelhető, hogy az a vetített kép, amit a profilján látunk igazából csak egy jó fotóstúdió eredménye. De akkor hazudunk mindenkinek? Hazudunk a világnak, a követőinknek, hogy jobb és ideálisabb képet fessünk magunkról? Vajon nem az lesz a végeredmény, hogy magunk is elhisszük, hogy tökéletes életünk van tökéletes világban? Pedig igazán fájdalmakkal együtt lehet élni, ha megéljük, a fájdalmas pillanatainkat akkor tudjuk igazán felépíteni a mentalitásunkat és személyiségünket, nem szégyen, ha nem vagyunk mindig tökéletesek és vagyunk mindig 100%osak. Nyilvánvalóan nem ezeket a pillanatokat kell feltétlenül megosztani a közösségi médián, de mi magunk ne feledkezzünk meg ezekről és éljük meg a fájdalmas pillanatokat is.

Miért jók a fotóstúdiók?

Az előbbi gondolatmeneten továbblépve nyilván nem probléma, ha valakinek igényes online profiljai vannak, amelyeknek az összhatása esztétikus és egyszerűen jó ránézni. Hiszen ez az egésznek a lényege, az instagram például egy tulajdonképpeni online fotóalbum, amelyet láthatnak az ismerőseink, illetve ha nyílt a profilunk jóformán bárki. Be kell, valljam, én speciel imádom az instagramot és miután dolgoztam modell ügynökségekkel több olyan fotóstúdiót is ismerek, akiknél örömmel csináltatom meg máig a képeimet. Hiszen egészen más hatást lehet elérni egy jól berendezett profi fotóstúdióban, profi kamerával, mintha mondjuk egy random háttérrel dolgozik az ember, ugyanis bármennyire is vagyunk, jó fotósok abból nehezen hozzuk ki a maximumot. Míg egy jól felszerelt kedv és igény szerint alakítható fotóstúdióban egészen fantasztikus képek készülhetnek, melyekkel egészen biztosan maximálisan elégedettek leszünk. Tapasztalataim alapján a megfelelő fotóstúdió megtalálása után nem is akarunk máshol fotókat csináltatni magunkról, pláne ha még egy profi fotós is van az az oldalunkon, aki segít a legelőnyösebb oldalunkat megmutatni a kamerának.

A G3 fotóstúdió

Miután a modellkedésem során viszonylag sok fotóssal és fotóstúdióval dolgoztam együttműködésben, aránylag tudtam, hogy mely stúdiók közül fogok válogatni, amikor éppen valamiféle munkáról, családi fotózásról vagy éppen csak egy baráti fotózásról van szó. Még modell karrierem hajnalán találtam a g3studiora, ahol munkáim során együttműködésben dolgoztam velük és abszolút elégedett voltam a munkájukkal, így nem is igazán volt kérdéses, hogy amikor személyesebb jellegű fotózásra van szükségem akkor is őket keresem fel. Amikor végre eljutottam odáig, hogy írtam nekik nagyon kedvező ajánlattal és természetesen rendkívül barátságos környezettel rukkoltak elő. A szlogenjük a következő: „egy nap, ami csak rólad szól, és az eredmény, amit örökre szeretni fogsz!” Ezt maximálisan tanúsítani tudom egy ilyen jellegű fotózás garantáltan olyan élményt nyújt, hogy az emberben szinte az a benyomása születik meg, hogy a világ csakis körülötte forog.

Maga a fotózás menetének az első lépése, hogy az adott stúdióban ingyenes beregisztrált konzultációt követően megegyeznek az árban, mely a fotózás napján kifizetődő 99 ezer Ft+ ÁFA a. A végösszeg tartalmazz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist, aki személyre szabottan segédkezik a megfelelő ruha kiválasztásában. Annak a ténynek a birtokában, hogy maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy más stúdiók mennyit kérnek el egy adott fotózásért, bizton állíthatom, hogy a g3 fotóstúdió nagyon kedvező árkategóriában mozog, úgyhogy ennek a ténynek a tükrében én meleg szívvel ajánlom az adott fotóstúdiót.

Végeredményben a fotóstúdió egy valódi élmény

Úgy gondolom mindenki számára érdekes és maradandó élmény lehet legalább az életben egyszer kipróbálni egy fotóstúdiós fotózást, hiszen tényleg páratlan élményt tud nyújtani. Az ember arra az időintervallumra, amíg zajlik a fotózás és a sürgés-forgás körülötte szinte tényleg igazi sztárnak érezheti magát. Arról nem is beszélve, hogy a képek pedig maradandóak és garantáltan jól fognak mutatni valamely közösségi oldalunk gyűjteményébe.

Comments are Disabled