Feketeribizli-almalé jótékony hatása az egészségre

A feketeribizli-almalé az erős immunrendszer érdekében

Miután immár Magyarországon is kitört a pánik a koronavírus folytán úgy gondolom még inkább időszerű az immunrendszer megfelelő felfegyverkezéséről írni. Talán soha nem volt időszerűbb, mint napjainkban arról értekezni, hogy hogyan óvjuk meg az egészségünket és hogyan tegyünk szert minél erősebb és ellenállóbb immunrendszerre. Bár véleményem szerint az egész korona vírus balhé, csupán túl hypeolt félelem keltés, ettől függetlenül mégis úgy gondolom, hogy elengedhetetlenül fontos az, hogy teljes egészében ellen tudjunk állni az ilyen jellegű vírusoknak és járványoknak. Ennek a kulcsa pedig az erős immunrendszer, amit én feketeribizli-almalével turbózok nap, mint nap és a megfelelően egészséges vitamindús táplálkozás. Én nem csak ebben pánikoló időszakban, de egyébként is abszolút folytonosan fogyasztok vitaminokat és mindenféle tápláló gyümölcsöket, mivel úgy gondolom az egészségünk minden pillanatban fontos nem csak krízis időben. Számomra elengedhetetlen a rendszeres gyümölcslé fogyasztás, hiszen úgy látom, hogy főleg ebben az időszakban kit ünő hatással bír a szervezetemre és az egészségemre.

A feketeribizli-almalé immunrendszerre végzett hatása, avagy az alma

Alapvetően közismert tény, hogy az alma az egyik legegészségesebb gyümölcsünk, mivel meglehetősen alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, ellenben rostokban gazdag, illetve tele van a szervezetünk számára hasznos és egyaránt elengedhetetlen tápanyagokkal. Mint már a fentiekben is említettem az alma rendkívül gazdag mindenféle rostokban, bizonyos fajta értékes rostjai azért felelősek, hogy csökkentsék a koszorúér-betegség kialakulásának kockázatát. Az alma húsában található rostok a szív- és érrendszer számára biztosítanak hatalmas védelmet. Az alma jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy mind emellett szabályozza a vércukorszintet, ezáltal csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is. Megint csak nagyon érdekes, hogy az alma a hírhedt stroke ellen is képes felvenni a harcot. Továbbá megint csak egy hatalmas előnye az almának, hogy a tudósok azt is bebizonyították, hogy a rendszeres fogyasztása jelentős védelmet jelenthet az asztma ellen. Ezt legfőképpen a gyümölcs húsában megtalálható antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületeknek köszönheti.

A feketeribizli-almalé jótékony az immunrendszerünkre, avagy a feketeribizli

A Simon Gyümölcs kínálat feketeribizli-almalé leve fele-fele arányban tartalmaz almalevet és feketeribizlilevet. A fekete ribizli rendszeres fogyasztása fokozottan ajánlott, ugyanis jótékony hatásai egészen egyedülállóak a szervezetünkre. Már csupán a gyümölcs méretéhez képest viszonylag magas rosttartalma miatt érdemes a rendszeres fogyasztása, mely ezáltal kiváló hatással bír az emésztőrendszerünk megfelelő működésére. A fekete ribizli egyik legismertebb ismérve a kiváltképpen magas C- vitamin tartalma, de emellett tartalmaz B1 vitamint, B2 vitamint, B6 vitamint valamint E- vitamint is. Szintén ismert hatása a fekete ribizlinek, hogy flavonidjainak és béta-karotinjának köszönhetően képes felvenni a harcot a rosszindulatú tumorok ellen, ebből kifolyólag a tumoros betegségben szenvedőknek fokozottan ajánlják a ribizli rendszeres fogyasztását. Amellett, hogy számos belsőre gyakorolt jótékony hatása ismert a fekete ribizlinek, a bőrünk szépségére gyakorolt hatásai is említésre méltóak. Ugyanis növényi zsírjai a bőrben található zsírokhoz hasonlóak, így a bőr által könnyen felvehetők és leadhatók. Feltehetőleg ezért ápolja és nyugtatja a ribizliolaj a száraz, érzékeny bőrt. Továbbá úgy tartják, hogy az adott gyümölcsnek jelentős gyulladáscsökkentő és antioxidáns, vagyis öregedés gátló hatása van.

A feketeribizli-almalé együttes hatása a szervezetünkre

Személy szerint úgy gondolom, hogy a feketeribizli-almalé kombója a Simon gyümölcs gyümölcsleveinek egyszerűen zseniális. Ugyanis fantasztikus hatással bír a szervezetünkre és gazdagon támogatja a szervezetünk stabil ellenállását és védelmét. Amellett, hogy úgy tartom, hogy önmagában a koronavírus nem igazán jelent veszélyt az egészséges immunrendszerrel megáldott emberekre, amellett elképesztően fontosnak tartom azt is, hogy megfelelően védekezzünk és próbáljuk minél stabilabbá és ellenállóbbá tenni a szervezetünket. Ehhez a tevékenységhez abszolút hozzájárulnak a különböző sportolási lehetőségek, a különböző jellegű vitaminok és ásványi anyagok fogyasztásai, illetve a mindenfajta immunerősítő gyógyszer rendszeres szedése, kiváltképpen kisgyerekekre és idős emberekre vonatkozóan. Én emellett rendszeresen fogyasztom a Simon gyümölcs vitaminokban és ásványi anyagokban illetve rostokban rendkívül gazdag gyümölcsleveit, melyek nem csupán az egészségemhez, hanem a kiváló kedélyállapotomhoz is igen nagymértékben hozzájárulnak.

Comments are Disabled